Acasă2020-10-08T15:35:07+03:00

Vrei să îți asiguri reușita în carieră? Află mai multe Știi ce drum profesional ți s-ar potrivi? Cunoaște-te! Află ce opțiuni ai! Evaluează

Ce carieră ţi se potriveşte?

Fă un test și află răspunsul!

Testul îți va identifica meseria potrivită în funcție de tipul de personalitate: realist, investigativ, artistic, social, întreprinzător, convențional.
Ești un viitor antreprenor? Interacționezi bine cu oamenii? Ești creativ sau curios?

Află acum!

Exemple de cariere

Vezi ce cariere ți se potrivesc în funcție de nivelul tău de studii.

Jurnal

VEZI ULTIMELE NOUTĂȚI

Load More Posts

Ce spun participanții

„Vreau sa le multumesc pentru tot ajutorul și pentru că au avut răbdare cu noi, pentru că si-au rupt din timpul lor pentru a ne ajuta sa intelegem anumite lucruri care erau neclare. Au facut ca pandemia sa fie mai amuzantă alături de ei. Pentru mine această experiență a fost minunată, alt cuvânt mai bun pentru a descrie asta, nu am. Si asta pentru că, în afara faptului ca am înțeles lucruri pe care la scoala mi-a fost mai greu sa le „pricep”, cei de la Guide Me, au fost și sunt oameni minunați. Multumesc din suflet!”

Andreea, cl XI, Liceul Tehnologic Iordache Zossima Armasesti

„Ma numesc  Emilia si am facut parte din proiectul Guide Me. In primul rand echipa lor a început prin a mă motiva in ceea ce imi doream sa fac, dar știam că fără ajutor nu o sa pot ajunge acolo , m-au încurajat să fac ceea ce imi place fără să îmi fie teamă de eșec si să pot merge mai departe. Echipa Guide Me m-a facut sa îmi doresc mai mult si cu adevărat să pot mai mult . Sunt niște oameni deosebiți pe care te poti baza. Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru tot ajutorul pe care mi-l acordă si pentru toată susținerea de care am parte…Va doresc tot ceea ce e mai bun si va sustin in ceea ce faceți, cu adevărat sunteți niște oamenii buni si frumosi… M-ați ajutat foarte mult si va multumesc pentru tot. Recomand cu cea mai mare încredere echipa Guide Me, schimba gânduri și ajută la îndeplinirea  viselor  tale!”

Emilia, cl XI, Liceul Tehnologic Iordache Zossima Armasesti

„Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc si sa colaborez cu acesti oameni   generosi(au investit timp si energie pentru a le arata elevilor ca se poate mai mult si mai bine ),entuziasti( nu si-au pierdut speranta si au valorificat fiecare provocare aparuta) organizati(activitati planificate, obiective stabilite),  flexibili (s-au reorganizat de cate ori a fost necesar,in functie de nevoile beneficiarilor/elevilor) .  Acest „suflu„ le-a fost transmis si elevilor care  au participat la activitatile proiectului, fie ca au fost intalniri de dezvoltare personala, motivationale  sau meditatii online , chiar daca uneori nu a fost evident acest lucru. Ceea ce ati facut lucreaza inca in mintea celor care au interactionat cu voi si depinde doar de ei sa valorizeze ceea ce au primit. Va felicit pentru rezultatele obtinute, cu atat mai mult cu cat acesta a fost un proiect –pilot,si va urez succes in continuare! „

Brindusa, coordonator proiect Vreau in clasa a 9-a

De fiecare data, orice fel de contributie la dezvoltarea potentialului elevului din mediul rural este energizanta dar și provocatoare iar implinirea vine in momentul in care simt ca sprijinul oferit contribuie la devenirea lor ulterioară: de la elevul de astazi in adultul de maine.”

Luiza, Manager Marketing&Fundraising

„Mulțumesc celor din echipa Guide Me pentru tot timpul acordat să ajute tineri din zonele rurale. Sunt fericită ca există persoane de genul .Mulțumim pentru tot!”

Mariana, cl XI, Liceul Tehnologic Iordache Zossima Armasesti

„Am muncit foarte mult alături de oameni frumoși, am învățat lucruri noi și mi-am atins ținta. Am reușit să iau diploma de Bacalaureat datorită armatei de oameni din spatele meu. Va multumesc!”

Florentina, cl XII, Liceul Tehnologic Iordache Zossima Armasesti

Cifre despre proiect

0

Elevi participanți

0

Școli implicate

0

Voluntari

0

ONG-uri și Asociații

Lasă-ne un mesaj

    Vrei să sprijini activitatea noastră?
    Vrei să faci parte din programul nostru ca elev sau școală ?
    Vrei să devii voluntar?
    Contactează-ne!

    Go to Top