1. Informatii generale. Documente ce fac parte din Conditiile de Utilizare

Website-ul www.guideme.ro (“Website-ul”) este supus Conditiilor descrise mai jos (“Conditii de utilizare”), fiind administrat de Guide Me.

Website-ul si continutul acestuia (mai ales programele, fisierele, designul, graficele si datele) sunt proprietatea Guide Me si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Orice utilizare neautorizata a Website-ului, mai ales (i) utilizarea acestuia sau a continutului acestuia in scopuri profesionale sau comerciale in orice mod si (ii) reproducerea, reprezentarea, transmiterea, modificarea, folosinta, vanzarea sau alta modalitate de profitare de continutul, textul, parti dintr-un text sau de imagini fixe sau animate, de date audio, produse sau servicii precum si de alte date sau informatii de pe Website, este interzisa.

Din Conditiile de Utilizare fac parte integranta urmatoarele documente:

  • Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii accesati acest link
  • Politica de cookies. Pentru mai multe detalii accesati acest link
  1. Responsabilitati

Guide Me are responsabilitatea sa asigure: (i) buna functionare a Website-ului, (ii) accesul Utilizatorilor si utilizarea Website-ului, (iii) caracterul complet, exact si actual al continuturilor, informatiilor sau datelor disponibile pe Website, (iv) absenta deficientelor de functionare si, mai ales, absenta virusilor sau a altor programe „malware”. Guide Me isi rezerva dreptul de a modifica, adapta, prescurta, completa si/sau inlatura Website-ul sau continutul acestuia, in orice moment, fara a lasa disponibila o versiune precedenta. Websiteul poate contine link-uri catre Website-uri ale tertilor care nu sunt nici operate, nici supravegheate de Guide Me .

  1. Excluderea responsabilitatii
Guide Me declina orice responsabilitate pentru incapacitatea de utilizare a Website-ului cauzata de intreruperea conexiunii la internet a Utilizatorului , folosirea Website-ului de pe un browser neactualizat, pierderea semnalului dispozitivelor mobile de pe care este accesat sau in cazul in care dispozitivul folosit pentru accesare are virusi informatici ce impiedica folosirea in conditii optime a acestuia.
  1. Diverse
Guide Me isi rezerva dreptul de a modifica oricand Conditiile de utilizare a Website-ului si celelalte documente care fac parte integranta din acestea. Fiecare Utilizator are obligatia de a verifica regulat Conditiile de Utilizare in vigoare. Fiecare Utilizator ne poate trimite intrebari legate de Conditiile de utilizare, Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, folosind adresa de email contact@guideme.ro .

Utilizatorii care utilizeaza Website-ul, se obliga sa respecte in integralitate prevederile Conditiilor utilizare si ale documentelor ce fac parte integranta din acestea (descrise la pct.1 si 2 de mai sus). Daca Guide Me constata vreo incalcare a acestora, este indreptatit sa ia toate masurile legale si operationale necesare (inclusiv dar fara a se limita la dezactivarea contului, retragerea beneficiilor si avantajelor oferite etc.).