Testul celor 16 personalitați

Ți-am pregătit un test prin care își vom sugera o serie de meserii potrivite în funcție de tipul de personalitate.

Oamenii rezonează mai mult sau mai puțin cu mediile de lucru în funcție de personalitatea lor. Ne dorim ca tu să fii omul potrivit la locul potrivit, prin urmare acest test își va recomanda o serie de meserii potrivite ție.

Ești un om realist, căruia îi place munca fizică și practică?

Ești un om curios, căruia ii place să investigheze?

Ești un mic Picasso, căruia ii place să creeze și să se exprime artistic?

Ești un om sociabil căruia îi placă să ajute?

Ești un antreprenor în devenire?

Ești un om convențional căruia ii place să lucreze cu cifre și documente?

Află acum!

Testul Holland

În doar 45 de minute, poți verifica ce meserie ți se potrivește, aplicând chestionarul de interese Holland. Vei afla dacă ești: realist, investigator, artistic, social, întreprinzator sau convențional.

Testul conține 120 întrebări, care încep cu „Ți-ar plăcea să…?”

Acordă-ți următoarele puncte: dacă activitatea îti place: 2 puncte; dacă activitatea îti este indiferentă: 1 punct; dacă îți displace: 0 puncte.

Notează-ți fiecare punctaj și apoi calculează rezultatele finale. Cel mai mare scor obținut îți indică tipul de personalitate.

Ți-ar plăcea să…?

Află acum!

Află stilul tău de învățare

În cazul în care ai observat că deși înveți mult, nu reușeșți să obții aceleași note că prietenii tăi, înseamnă că încă nu ti-ai găsit un stil de învățare eficient.

Din acest motiv, noi îți propunem un test scurt de 18 întrebări, cu ajutorul căruia să aflii ce stil de învățare te definește. Aflând ce tip de învățare funcționează cel mai bine la ține, îți va fi mult mai ușor să înveți.

Află acum!